H-7626 Pécs, Király u. 66 a. I/102.
office@ipark-pecs.hu +36 72 781 787 +36 72 789 449

Videó: Pécs Déli Ipari Park - A

Videó megtekintése

Videó: Pécs Déli Ipari Park - B

Videó megtekintése

Gyártás

Telekosztás

K+F+I

Telekosztás

Logisztika

Telekosztás

Az Ipari Parkról


Az ipari parkunk egyfelől a termelőtevékenységhez elengedhetetlenül szükséges fizikai infrastruktúra igénybevételét teszi lehetővé, másfelől pedig olyan szolgáltatásokkal segíti a vállalkozókat, amelyek ma már nélkülözhetetlen részei a sikeres üzletvitelnek (pl. ügyvitelszervezés, pénzügyi-számviteli tanácsadás, PR, marketing, beruházási, fejlesztési, jogi tanácsadás, stb.). Az ipari park körülhatárolt működéséről az Ipark Pécs Kft. gondoskodik.

Bővebben

Hírek

III. Suli Kupa, PTE Egyetemi Bajnokság és IPARK Kupa 2022. október 22-én a Pécs Déli Ipari Parkban!

III. Suli Kupa tehetségkutató utánpótlás verseny iskolások részére, PTE Egyetemi Bajnokság és IPARK Kupa 2022. október 22-én a Pécs Déli Ipari Parkban!

ÖSSZEFOGÁS A DÉL-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ FELLENDÍTÉSÉÉRT

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és Baranya megye meghatározó intézményei együttműködési megállapodást írtak alá január 21-én a dél-dunántúli régió fellendítésének érdekében.

Japán befektetői perspektíva a Déli Ipari Parkban

Elindult a SEIREN, japán vállalatcsoport első európai gyárának építése Pécsett.

Kedvező döntés kis-és középvállalkozásoknak

Pécs MJV közgyűlése 2021. szeptember 22-én jóváhagyta Pécs új építési szabályzatát, lehetővé téve, hogy akár 1100 m2-es telket is lehessen vásárolni az ipari parkban.

Szijjártó Péter felavatta a Hanon gyárát Pécsett

Csaknem két év késéssel, 2021. szeptember 16-án történt meg az üzem felavatása, amelyen Szíjjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vett.