H-7626 Pécs, Király u. 66 a. I/102.
office@ipark-pecs.hu +36 72 781 787 +36 72 789 449

Videó: Pécs Déli Ipari Park

Videó megtekintése

Videó: Pécs Déli Ipari Park

Videó megtekintése

Gyártás

Telekosztás

K+F+I

Telekosztás

Logisztika

Telekosztás

Az Ipari Parkról


Az ipari parkunk egyfelől a termelőtevékenységhez elengedhetetlenül szükséges fizikai infrastruktúra igénybevételét teszi lehetővé, másfelől pedig olyan szolgáltatásokkal segíti a vállalkozókat, amelyek ma már nélkülözhetetlen részei a sikeres üzletvitelnek (pl. ügyvitelszervezés, pénzügyi-számviteli tanácsadás, PR, marketing, beruházási, fejlesztési, jogi tanácsadás, stb.). Az ipari park körülhatárolt működéséről az Ipark Pécs Kft. gondoskodik.

Bővebben

Hírek

Az IASP Európai Divízójának következő rendezvénye Budapesten lesz

A Tudományos Parkok és az Innovációs Körzetek Nemzetközi Egyesület (IASP) Európai Divízójának következő rendezvénye Budapesten lesz.

Indulnak a kis- és középvállalkozásokat segítő pályázatok

"Csütörtöktől adhatják be a támogatási kérelmeket a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének javítását, valamint a külpiacra lépésüket segítő kiemelt pályázati felhívásokra."

Ipari Parkunkban épül a Hanon új pécsi telephelye

A koreai tulajdonú Hanon Systems a világ második legnagyobb autóipari klímatechnikai beszállító vállalata, mely világszerte 51 gyártó üzemmel és 23 fejlesztési központtal rendelkezik, melyek közül 18 egység Európában található.

MÓDOSÍTÁSOK A VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSI RENDSZERBEN

Jelentős és kedvező módosításokat vezet be a kormány az egyedi a (EKD) támogatási rendszerbe 2019. október 1-jétől.

I. Ipark Kupa Regionális Szezonnyitó Kerékpár Verseny a Pécs Déli Ipari Parkban

2019. március 30-án került megrendezésre az I. Ipark Kupa Regionális Szezonnyitó Kerékpár Verseny a Pécs Déli Ipari Parkban.