A weboldalunkon cookie-kat hasznlunk, hogy a legjobb felhasznli lmnyt nyjthassuk.

Rszletek Rendben!
de en hu
+36-72-781-787 Kérdése van? Hívjon minket!

Szakértői delegáció a Pécs Déli Ipari Park vendége

Jack Engwegen, az Európai Bizottság Regionális Főigazgatósága Magyarországért felelős részlegének vezetője és Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóságának képviselői látogatást tettek ipari parkunkban. A találkozó célja „Az iPark Pécs-Dél Ipari Park fejlesztésének II. üteme” című pályázat eredményének bemutatása és az Dél Ipari Park jövőbeli fejlesztési terveinek ismertetése volt.

A találkozón Beimel Ádám Ipark Pécs Kft. ügyvezetője bemutatta az Új Széchényi Terv Dél-Dunántúli Regionális Operatív Programnak köszönhetően megvalósult infrastruktúra-hálózatot és a projekt keretében megépült szolgáltatóházat. A diplomata elégedettségét fejezte ki a projektmenedzsment kapcsán és hangsúlyozta: a regionális versenyképesség és foglalkoztatás európai uniós célkitűzése nem valósulhat meg hasonló beruházások nélkül.

 

 

A projekt hatására az Ipark Pécs Kft. fejlesztési területén 80 hektár terület tereprendezése zajlott le. Az alap infrastrukturális beruházások keretében 2-2 kilométer víz-, szennyvíz-, csapadékvíz hálózat létesült, 2,4 kilométer közforgalom számára megnyitott magánút és kerékpárút épült meg, a villamos hálózat és trafótelepítés mellett egy új szolgáltatóház is épült készül inkubációs jelleggel.

Kulturális elkötelezettségünk

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan kiváló muzsikusokat támogathatunk, mint a Pannon Filharmonikusok.

partnereink

Tekintse meg partereinket, logó kattintva megtudja tekinteni az adott partner weboldalát.

IPARK PÉCS Kft. · H-7626 Pécs, Király u. 66 a. I/102. · Tel.: +36-72-781-787 · Fax: +36-72-789-449
Készítette: