A weboldalunkon cookie-kat hasznlunk, hogy a legjobb felhasznli lmnyt nyjthassuk.

Rszletek Rendben!
de en hu
+36-72-781-787 Kérdése van? Hívjon minket!

Ipark Pécs Déli Ipari Park Alapkőletétele

Dél-Dunántúl legnagyobb, 200 ha területen fekvő ipari park fejlesztésének II. üteme elindul. Az Ipark Pécs Kft 2013. június 6-án ünnepélyes nyitórendezvény keretében lefektette infrastrukturális fejlesztéseinek alapkövét.

Az év végére befejezésre kerülő beruházás összértéke 1,3 milliárd forint. A 461 millió forint európai uniós támogatással megvalósuló 2 km úthálózat, 2,5 km csapadékvízhálózat és az ezt megelőző tereprendezés munkálatai megkezdődtek. A beruházás várhatóan 2014. évre készül el. 

A meghívott vendegéinket Török Béla feb elnök köszöntötte. Beszélt a projekt jelen állapotához vezető nehézségekről, ugyanakkor bizakodóan tekintett a jövő felé, hiszen parkunk első betelepülőit 2014-re várhatjuk, amint az infrastrukturális beruházások elkészülnek. 

A Nemzeti Külgazdasági Hivatalt Bilek Péter elnökhelyettes képviselte, aki megemlítette az Ipark tavalyi sikerét, a Régió legnagyobb ipari parkja 2012. évben elnyerte az év ipari parkja címet.

A kivitelező, a Strabag MML Kft. üzletágigazgatója Vermesy Sándor kiemelte, hogy az infrastruktúra kiépítése már önmagában értékteremtő beruházás, de valós értéket az itt letepeledő vállalkozások hozzák létre.

Pécs polgármestere Dr. Páva Zsolt "konyhakész", befektetői igényeknek teljes mértékben megfelelő területek konkurencia nélküli adottságait helyezte előtérbe ünnepélyes beszédében.

A beszédeket követően sor került az alapkő letételére, valamint egy kötöttségektől mentes büféebédre. 

Kulturális elkötelezettségünk

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan kiváló muzsikusokat támogathatunk, mint a Pannon Filharmonikusok.

partnereink

Tekintse meg partereinket, logó kattintva megtudja tekinteni az adott partner weboldalát.

IPARK PÉCS Kft. · H-7626 Pécs, Király u. 66 a. I/102. · Tel.: +36-72-781-787 · Fax: +36-72-789-449
Készítette: