A weboldalunkon cookie-kat hasznlunk, hogy a legjobb felhasznli lmnyt nyjthassuk.

Rszletek Rendben!
de en hu
+36-72-781-787 Kérdése van? Hívjon minket!
A 2012. év legjobb ipari parkja lettünk 2013.03.19. A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) 2013. március 19-én átadta az „Év Befektetője” díjakat. A Szépművészeti Múzeumban megtartott gála keretében a kiemelkedő befektetői teljesítményt nyújtó cégeket díjazta a HITA.

Az immáron második alkalommal megítélt díj célja elismerni azon befektetőket, amelyek beruházásukkal legnagyobb mértékben járultak hozzá a magyar gazdaság fejlődéséhez, a foglalkoztatottság növeléséhez. A rendezvényt Dobos Erzsébet, a HITA elnöke nyitotta meg.

 

Díjazottak: Procter and Gamble, Ibiden, Bridgestone, Systemax, AVIS, AUDI Hungaria Motor Kft., Pécs Déli Ipari Park, Csaba Metál Zrt.

 

A mai napon kézhez vett kitüntetés ipari parkunkat kiemeli a többi közül, büszkék vagyunk a sikerre, de ezt a sikert vagy csúcsot nem a célunk eléréseként értékeljük, hanem az elvégzendő munka egy fontos állomásának tarjuk, mert a csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy leülhessünk. A munkát folytatni kell, és ha már a betelepült vállalkozások még több munkahelyeket teremtenek, virágzó ipari parkunk vonzza a befektetőket, akkor mondhatjuk: „ Köszönjük élet áldomásidat, ez jó mulatság, férfi munka volt.” ( Vörösmarty M.)-mondta a díj átvételekor Barna Béla társtulajdonos.

Kulturális elkötelezettségünk

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan kiváló muzsikusokat támogathatunk, mint a Pannon Filharmonikusok.

partnereink

Tekintse meg partereinket, logó kattintva megtudja tekinteni az adott partner weboldalát.

IPARK PÉCS Kft. · H-7626 Pécs, Király u. 66 a. I/102. · Tel.: +36-72-781-787 · Fax: +36-72-789-449
Készítette: